Ledige stillinger 

Åpen søknad

Hønefoss 31/12/2019
Tronrud Engineering rekrutterer gjennom hele året og er alltid på jakt etter flere dyktige medarbeidere. Er du interessert i å jobbe hos oss. Klikk nedenfor for å sende inn en åpen søknad. Dersom du har spørsmål ringer du personalsjef Marit Tronrud på 90 10 57 36 eller 32 16 18 20.
Søk her

CNC Operatør

Hønefoss 31/12/2019
Tronrud Engineering AS er en av landets ledende maskinbyggere med over 40 års erfaring, med avdelinger på Eggemoen, Moss og Singapore. Vi har tre forretningsområder; Packaging Technology som leverer pakkemaskinløsninger globalt til store internasjonale kunder. Production Solutions som leverer spesialmaskiner og produksjonslinjer til de største industrikundene i nasjonalt og internasjonalt. Product Development and Industrialization som hjelper våre kunder å utvikle, prototype og industrialisere sine produkter Bedriften har et ungt miljø med over 140 ansatte og holder til i nye, moderne produksjonslokaler på Eggemoen, nordøst for Hønefoss.

Oppdragsmengden øker, og vi søker 
 
CNC-operatør

Tronrud Engineering har distriktets største og mest moderne CNC-styrte maskinpark.  Stillingen innebærer produksjon av deler gjennom programmering, maskinstilling og maskinering med tilhørende oppgaver

 Du bør være en person med:
 
  • Bred erfaring fra avansert CNC-maskinering
  • God kunnskap om oppstillingsmetoder
  • God kunnskap omkring materiallære og forståelse for de forskjellige materialers egenskaper
  • Noe kunnskap om bruk av PC
  • Erfaring fra CAM er ønskelig (GIBBS)
  • Vilje og evne til å være nøyaktig og systematisk, kombinert med høyt tempo
  • Ansvarsfølelse, gode samarbeidsevner og vinnermentalitet
  • Skandinavisk språk muntlig og skriftlig
Vi kan tilby:
Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et uhøytidelig, moderne og inspirerende teknisk miljø som er ledende både nasjonalt og internasjonalt.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med leder for produksjonsavdelingen, Morten Mo, telefon 942 85 801 eller leder for maskineringsavdelingen, Pål Sporsheim Løken, telefon 930 58 267 
 

Søknadsfrist: så snart som mulig

 
Søk her

Contact us

Marit Tronrud

Marit Tronrud

Finance and HR

+47 901 05 736

marit.tronrud@tronrud.no

Download lorem ipsum

To download this document we would like you to register your contact information with us. Please fill out the form below.

I agree to receive the following through Email*