HMS-dag

Forrige uke arrangerte vi HMS-dag for alle ansatte etterfulgt av årets høstfest.

Etter 562 dager med restriksjoner kunne vi endelig samle alle ansatte igjen. På fredag arrangerte vi HMS-dag. Dagen startet med brannøvelse på Eggemoen og vi fikk god hjelp av Ringerike brann- og redningstjeneste.

Brannvesnet hadde også opplæringskurs hvor alle fikk opplæring i brannslukking, og de ansatte fikk prøve seg på slukking med både brannslukkingsapparat og brannteppe.

Saga BHT holdt kurs i førstehjelp. Alle ansatte fikk innføring i hjerte- og lungereding, samt førstehjelp i akutte situasjoner. 

Vi hadde besøk av PT Martin Hybertsen som har jobbet med trening hele livet, og fikk innføring i viktigheten av trening og aktivitet i hverdagen og hvordan det kan forebygge skade.

Dagen ble avsluttet med lagkonkurranse og felles middag. Tusen takk til Ringerikke brann- og redningstjeneste, Saga BHT, Martin Hybertsen og alle våre ansatte for et fint arrangement! Det er gledelig at vi kan samles på Eggemoen igjen. 

 

Download lorem ipsum

To download this document we would like you to register your contact information with us. Please fill out the form below.

I agree to receive the following through Email*