Vinner av Norges Smarteste Industribedrift 2019

- En ære å bli kåret som vinner.

Tirsdag 7.mai ble Industrikonferansen avhold på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Som en del av konferansen skulle Norges Smarteste Industribedrift kåres. Sammen med Aarbakke og Moeleven Industri kjempet vi om tittelen.

Bedriften var nominert med følgende tekst:
Tronrud Engineering har gjennom mange år vært en pådriver for industriell innovasjon og maskinbygging i Norge. Prosjektene de har vært involvert i har vært banebrytende og framtidsrettet, samtidig som de har støttet opp under viktig industriutvikling. Som eksempel på dette kan nevnes mobiltelefonproduksjon, solcelleproduksjon og nå pakkemaskiner for næringsmiddelindustri. Det siste er et godt eksempel på Tronruds innovative bruk av digitalisering, automatisering og 3D-printing, som har resultert i verdens raskeste pakkemaskin. Dette åpner for mulighet for internasjonale gjennombrudd, og resulterte i en invitasjon til å stille ut maskinen på Siemens sin stand på Hannovermessen i 2019.

Prisutdelingen ble gjennomført av statsminister Erna Solberg. Norsk Industri og Siemens samarbeidet om kåringen. Representanter fra de tre bedriftene som kjempet om tittelen: Tronrud Engineering, Aarbakke og Moelven Industri. Foto: Norsk Industri

Statsminister Erna Solberg utnevner Tronrud Engineering som vinnere. Foto: Norsk Indstri

Gründer Ola Tronrud og statsminister Erna Solberg. Foto: Norsk Industri

Knut E. Sunde, som sitter i juryen for Norsk Industri, er imponert over Tronruds reise. 

– Fra å starte i garasjen som et familiedrevet selskap er selskapet nå i front på flere områder, blant annet innen digitalisering, sier Sunde.

Administrerende direktør Anne Marit Panengstuen i Siemens mener Tronrud symboliserer håp.

– Tronrud Engineering viser at det er mulig å komme langt med kreativ innstilling og ved å investere i moderne produksjonsmetoder. Tronrud er et strålende eksempel på et familiedrevet norsk selskap som er kommet svært langt i å ta i bruk ny teknologi for å optimalisere produksjonen, og som bare ser muligheter og fordeler med digitalisering, sier Panengstuen. 

Takketale fra CEO Svein Steinsvik. Foto: Norsk Industri– Det er menneskene som er ansatt hos oss som gjør at vi vinner. Vi har satset på teknologi og jobber hele tiden for å ta i bruk de nye mulighetene. Vi er takknemlige for prisen og anser den som en ære, sier Steinsvik. 

- En ære å vinne, sier Steinsvik. Foto: Norsk IndustriNorges Smarteste Industribedrift 2019

Download lorem ipsum

To download this document we would like you to register your contact information with us. Please fill out the form below.

I agree to receive the following through Email*