Desinfisering - og hygieniske løsninger

Se video

Decon-X 

Et løsningssamarbeid mellom Tronrud Engineering og Decon-X.

En automatisert desinfeksjonsløsning som eliminerer 99, 9999 % av alle bakterier, virus og sporer. Bidrar til trygg desinfisering av produkter og utstyr. 

Besøk Decon-X sin side for mer informasjon. 

 

Økt matvaretrygghet 

Hva kan vi tilby? 
En automatisert pakkemaskin med integrert og automatisert desinfeksjonsløsning. Utviklet spesielt for næringsmiddelindustrien for å forhindre bakterier, virus og soppsporer. 

Hvordan?
Å kombinere Decon-X desinfeksjonssystem i Tronrud Engineerings pakkemaskiner. Dette gjøres gjennom en integrert dyse som skyller ut desinfiseringståken - uten å skade produktet eller miljø. 

Pakkemaskinen må være tett og det integrerte systemet fjerner opp til 99, 9999 % av alle mikroorganismer. 

Hvorfor?

Matindustrien møter i dag utfordringer da det kommer til hygiene og nye resistente mikroorganismer. I dag benytter industrien seg i stor grad av manuelle metoder for å redusere dette. Metodene kan dessverre bidra til å være skadelig for både helse og miljø. Derfor vil en automatisert desinfiseringsmetode bidra til økt sikkerhet, både for personell og produktene. 

Kontakt oss

Erik Hjertaas

Erik Hjertaas

General Manager

+47 916 16 862

erik.hjertaas@tronrud.no

Download lorem ipsum

To download this document we would like you to register your contact information with us. Please fill out the form below.

I agree to receive the following through Email*